ParkDots je poslednou pridanou aplikáciou na úhradu krátkodobého parkovania v Žiline

Najnovšie za parkovanie v Žiline zaplatíte aj s ParkDots – najpoužívanejšou aplikáciou na platbu parkovného na Slovensku. Aplikáciu môžete použiť v regulovaných zónach mesta.

S ParkDots zaplatíte v Žiline, Bratislave, Košiciach a ďalších mestách na Slovensku. V Žilinskom kraji aj v Dolnom Kubíne, Čadci či Liptovskom Mikuláši. Parkovné uhradíte jednoducho mobilom cez bezpečne uloženú platobnú kartu, Apple Pay či Google Pay.

Stiahnite si aplikáciu, zaregistrujte sa a uložte si EČV vášho vozidla. Zaplatíte za parkovanie na dva kliky a všetky parkovacie lístky máte na jednom mieste, kedykoľvek ich budete potrebovať. ParkDots aplikácia podporuje viacero jazykov, je vhodná pre turistov či majiteľov služobných telefónov. Ľahko s ňou nájdete voľné parkovacie miesto, na ktoré vás appka aj spoľahlivo odnaviguje. Nájdete v nej užitočné informácie o parkoviskách, cenách, či dobách spoplatnenia.

Parkovacia aplikácia je tým najlepším nástrojom na využívanie všetkých benefitov, ktoré mesto v súvislosti s reguláciou parkovania ponúka.

Nemáte ešte ParkDots? Stiahnite si aplikáciu a plaťte za parkovanie v Žiline a ďalších 16 slovenských mestách aj v zahraničí.

Viac informácií nájdete tu: https://parkdots.com/vyhody-pre-ludi/

Nezabudnite, že ParkDots  je tu pre vás. Na webe https://support.parkdots.com/ nájdete odpovede na často kladené otázky a užitočné návody, ktoré vám pomôžu. Ak ste nenašli, čo ste hľadali alebo potrebujete s čímkoľvek pomôcť, napíšte nám a my vám radi poradíme support@parkdots.com.